Ofte stillede spørgsmål og svar

Sp. Hvorfor gennemfører ACCO Brands dette udskiftningsprogram?

Sv. ACCO Brands har indledt et udskiftningsprogram for at beskytte forbrugerne og forhindre risikoen for skader. Hvis du mener, at du har en af de berørte modeller, en Promax-makulator af modellen REX823 eller RSX1035, skal du straks stoppe med at bruge din makulator, tage den ud af stikkontakten og besøge vores hjemmeside på https://RexelPromaxReplacementqa.expertinquiry.com, hvor du finder vejledning om, hvordan du kan tjekke modelnummeret og få mere at vide om, hvordan du kan få en gratis udskiftningsenhed.

 

Sp: Hvilke modeller er berørt af dette udskiftningsprogram/Hvordan kan jeg vide, om min makulator er berørt?

Sv. Dette udskiftningsprogram berører kun to af Rexel Promax-makulatormodeller: Promax REX823 og RSX1035.  Gå til vores hjemmeside på https://RexelPromaxReplacementqa.expertinquiry.com for at få yderligere oplysninger om, hvordan du tjekker modelnummeret på din makulator. Hvis du har en af de berørte makulatorer, skal du følge anvisningerne til at registrere dig, og når vi har bekræftet dine produktoplysninger, vil vi tilbyde dig en gratis udskiftningsmakulator.

Sp. Hvad er det egentlige problem/hvad er det problem, der ledte til udskiftningsprogrammet?

Sv. ACCO Brands har modtaget et lille antal rapporter om, at visse Promax-makulatorer har antændt brændbart materiale inde i makulatorerne under drift.  Dette vedrører kun to makulatormodeller: Promax REX823 og RSX1035.  Selv om ingen af disse involverede rapporter om alvorlig skade eller væsentlig skade på ejendommen, ud af stor forsigtighed, og fordi forbrugernes sikkerhed er den højeste prioritet for ACCO Brands, har vi frivilligt indledt et gratis udskiftningsprogram for de forbrugere, der har et berørt produkt.

Sp. Min ser ud til at være OK. Kan jeg fortsætte med at bruge makulatoren?

Sv. Nej. Vi beder alle forbrugere om at stoppe med at bruge de berørte makulatorer med det samme og deltage i udskiftningsprogrammet ved at besøge vores hjemmeside på https://RexelPromaxReplacementqa.expertinquiry.com.

Sp. Hvordan gennemfører ACCO Brands dette udskiftningsprogram?

Sv. Vi har bedt vores kunder og forhandlere om at tilbagekalde produktet fra salg og distribution og har bedt dem om at underrette deres kunder om udskiftningsprogrammet. Hvis du mener, at du ejer en af de berørte modeller, skal du straks stoppe med at bruge din makulator og besøge vores hjemmeside på https://rexelpromaxreplacementqa.expertinquiry.com for at få yderligere oplysninger om, hvordan du kan få en udskiftningsenhed.

Sp. Hvilken udskiftningsmodel tilbyder I?

Sv. Hvis du har en Rexel Promax Shredder Model REX823 eller RSS1035, erstattes dette med en opgraderet Rexel Momentum shredder

Sp. Hvor lang tid gør der, før jeg modtager min udskiftningsenhed?

 

Sv. Der kan gå op til 4 uger fra det tidspunkt, vi bekræfter din registrering. Vi undskylder for eventuelle ulemper, dette kan medføre, og vi forsikrer dig om, at vi arbejder så hurtigt som muligt på at sende en udskiftningsmakulator til dig.

Sp. Hvordan skal jeg bortskaffe makulatoren?

Sv. De berørte makulatorer må ikke bortskaffes sammen med normalt husholdningsaffald og skal genanvendes/bortskaffes separat.  Bortskaf den berørte makulator i overensstemmelse med de lokale krav til bortskaffelse af elektrisk og elektronisk udstyr og vejledningen i dit land f.eks. hos et genbrugscenter, som er udpeget af de lokale myndigheder.